• eläinlääkäriasemakamu

Toimintaohjeet eläinlääkäriin saapumiseen korona-aikana - päivitetty 28.10.2020

Oulu on tänään ke 28.10. nostanut maskisuositustaan: maskeja suositellaan käytettävän kaikkialla julkisissa tiloissa joissa ei voida välttää lähikontaktia. Oulussa epidemiatilanne on siis siirtymässä perusvaiheesta kiihtymisvaiheeseen.


Kiitos kun jaksatte edelleen noudattaa COVID-19 poikkeustilan aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa:


<3 KÄYTÄ MASKIA ASIOIDESSASI MEILLÄ. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi edellytämme asiakkailtamme lähikontaktissa maskien käyttöä.


<3 SAAVUTHAN LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Näin minimoimme asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit. Turvavälit on myös helpompi huomioida kun klinikalla asioiva väkimäärä on pieni.


<3 SAAVUTHAN PAIKALLE JUURI ENNEN VARATUN AJAN ALKUA. Näin minimoit odotusaikasi aulassa. Ilmoittautumisen jälkeen suosittelemme odottamaan vuoroasi ulkona.


<3 ASIOITHAN MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi


<3 PESETHÄN KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä.


<3 TEHOSTETTU HYGIENIA. Kaikki kosketuspinnat puhdistetaan ja desinfioidaan Kamussa säännöllisesti.


<3 VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET. Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden tulee ilmoittautua ensin vastaanotossamme ja mennä laittamaan koirille silmätipat autoon - näin minimoidaan ihmiskontaktit ja pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.


<3 RISKIRYHMÄÄN KUULUVAT (kroonisia tauteja sairastavat ja ikääntyneet yli 70-vuotiaat). Kerrothan asiasta ajanvarauksen yhteydessä niin voimme järjestää riskiryhmäläisille eläinlääkäriajan heti aamuun, jolloin klinikkamme tilat ovat väljät ja puhtaat.


Halutessanne voitte tuoda lemmikin eläinlääkäriin myös niin, että luovutatte lemmikin meille Kamun ulko-ovella ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Näin sinun ei välttämättä tarvitse asioida tiloissamme lainkaan. Muista mainita asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Etäasiointipalvelu on käytettävissä kaikille asiakkaillemme .


Ajanvaraukset puhelimitse 020 1213 900 tai 24/7 nettiajanvarauksemme kautta.#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä

166 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu