• eläinlääkäriasemakamu

Toimintaohjeet eläinlääkäriin saapumiseen korona-aikana - päivitetty 27.6.2021

Jotta pysymme edelleen terveinä teidän lemmikkejänne varten, kiitos kun jaksatte vielä noudattaa COVID-19 aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa:


❤ KÄYTÄ MASKIA ASIOIDESSASI MEILLÄ. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi käytämme edelleen maskeja lähikontaktissa, suosittelemme asiakkaitamme toimimaan samoin.


❤ SAAVUTHAN LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Suosittelemme saapumaan klinikalle lemmikin kanssa yksin. Näin voimme minimoida asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit. Turvavälit on myös helpompi huomioida kun klinikalla asioiva väkimäärä on pieni.

❤ SAAVUTHAN PAIKALLE JUURI ENNEN VARATUN AJAN ALKUA. Näin minimoit odotusaikasi aulassa. Ilmoittautumisen jälkeen voit odottaa vuoroasi myös ulkona.


❤ ASIOITHAN MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi

❤ PESETHÄN KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä.


❤ ETÄASIOINTI EDELLEEN MAHDOLLISTA. Halutessanne voitte tuoda lemmikin eläinlääkäriin myös niin, että luovutatte lemmikin meille Kamun ulko-ovella ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Muista mainita asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Etäasiointipalvelu on käytettävissä kaikille asiakkaillemme.

Ajanvaraukset puhelimitse 020 1213 900 tai 24/7 www.oulunkamu.fi


#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä
210 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu