• eläinlääkäriasemakamu

Toimintaohjeet eläinlääkäriin saapumiseen korona-aikana

Korona, aalto nro 2, nostelee pikkuhiljaa päätään. Kiitos kun jaksatte edelleen noudattaa COVID-19 poikkeustilan aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa.


Tärkeintä eläinlääkärissä asioimisessa on asioida vain terveenä, yksin lemmikin kanssa ja odottaa omaa vuoroa ulkona - näin voimme yhdessä minimoida kaikkien ihmiskontaktit, huomioida turvavälit ja välttää mahdolliset tartuntaketjut.


Tarvittaessa voit tuoda lemmikin eläinlääkäriin myös niin, että luovutat lemmikin meille Kamun ulko-ovella ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Näin sinun ei välttämättä tarvitse asioida tiloissamme lainkaan. Muista mainita asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Etäasiointipalvelu on käytettävissä kaikille asiakkaillemme.

Myös me Kamussa haluamme pysyä terveinä, että voimme hoitaa lemmikkejänne:


<3 ASIOITHAN MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi


<3 PESETHÄN KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä.


<3 TEHOSTETTU HYGIENIA. Kaikki kosketuspinnat puhdistetaan ja desinfioidaan Kamussa säännöllisesti.


<3 SAAVUTHAN LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Näin minimoimme asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit. Turvavälit on myös helpompi huomioida kun klinikalla asioiva väkimäärä on pieni.


<3 SAAVUTHAN PAIKALLE JUURI ENNEN VARATUN AJAN ALKUA. Näin minimoit odotusaikasi aulassa. Voit odottaa vuoroasi myös ulkona.


<3 VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET. Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden tulee ilmoittautua ensin vastaanotossamme ja mennä laittamaan silmätipat autoon - näin minimoidaan ihmiskontaktit ja pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.

<3 RISKIRYHMÄÄN KUULUVAT (kroonisia tauteja sairastavat ja ikääntyneet yli 70-vuotiaat). Kerrothan asiasta ajanvarauksen yhteydessä niin voimme järjestää riskiryhmäläisille eläinlääkäriajan heti aamuun, jolloin klinikkamme tilat ovat puhtaat ja väljät.


Ajanvaraukset puhelimitse 020 1213 900 tai 24/7 nettiajanvarauksemme kautta.

#kamu#oulunkamu#eläinlääkäri#pysytäänterveinä269 katselukertaa0 kommenttia

© 2021 by Eläinlääkäriasema Kamu

Tietosuojaseloste

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon