• eläinlääkäriasemakamu

Kamukävely, porukkalenkki koirille

Tervetuloa mukaan koirien porukkalenkille! Osallistumalla kasvatat Hill´sin lahjoittamaa ruokalahjoituspottia. Hill´s lahjoittaa jokaista Kamukävelyyn osallistuvaa koiraa kohden 1 kg lemmikin ruokaa. Kamukävelyn keräämä ruokalahjoituspotti lahjoitetaan tällä kertaa Pohjois-Pohjanmaan hylättyjen pieneläinten tuki- ja sijaiskotiyhdistys Popopet ry:lle.


Kamukävelyn lähtö Raatin saaresta, urheilukeskuksen P-paikalta lauantaina 5.9. klo 11:00, osoite Raatintie 2, 90100 Oulu. Alueella on runsaasti maksutonta /kiekollista paikoitustilaa.


Tavoitteena tehdä noin tunnin mittainen lenkki Oulujoen suistossa Hietasaaren ja Pikisaaren kautta takaisin lähtöpaikkaan Raattiin. Pentujen kanssa tehdään lyhyempi lenkki. Porukkalenkin vetäjinä toimii Eläinlääkäriasema Kamun henkilökuntaa.


Tule mukaan harjoittelemaan remmikävelyä, sosiaalistamaan pentuasi tai vain mukavan yhdessäolon vuoksi. Mukaan mahtuu niin pienemmät ja isommat koirat, sekä koon ja iän puolesta, kunhan rokotukset ovat kunnossa. Eli aikuiset ja pennut tervetuloa! ♥


Tapahtuma on maksuton.


Tapahtumassa mukana:

Eläinlääkäriasema Kamu

Hill´s Pet Finland

Popopet ry


Kamu - kaikessa mukana. Tervetuloa mukaan! ♥


#kamukävely #oulunkamu #eläinlääkäriasemakamu #hyvämieli57 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu