• eläinlääkäriasemakamu

Kamukävely, hyvänmielen porukkalenkki

Päivitetty: 22. marras 2018


Lähdetään yhdessä porukkalenkille, joka tekee hyvää ja tuo joulumieltä Oulun vähävaraisille perheille! Hill's lahjoittaa jokaista Kamukävelyyn osallistuvaa koiraa kohden 1 kg lemmikin ruokaa (koira ja kissa). Kamukävelyn keräämä ruokalahjoituspotti lahjoitetaan tällä kertaa Suomen Punaisen Ristin Oulun osaston sekä Ruokaa ja kohtaamisia -hankkeen kautta Oulun vähävaraisille perheille <3.


Kamukävelyn lähtö on Hiirosen urheilupuiston parkkialueelta, lauantaina 24.11. klo 11:00, osoitteessa Urheilupuistontie, 90250 Oulu.


Tavoitteena tehdä noin tunnin mittainen lenkki Hiirosen urheilupuiston ympäristössä. Pentujen kanssa voidaan tehdä lyhyempi lenkki. Porukkalenkin vetäjinä toimii Eläinlääkäriasema Kamun henkilökuntaa. Tule mukaan harjoittelemaan remmikävelyä, sosiaalistamaan pentuasi tai vain mukavan yhdessäolon vuoksi. Mukaan mahtuu pienemmät ja isommat koirat, niin koon kuin iän puolesta kunhan rokotukset ovat kunnossa. Eli aikuiset ja pennut tervetuloa! :).


Tapahtuma on maksuton. Lenkin jälkeen lämmin mehutarjoilu Kamukävelyn alkupisteessä.


Tapahtumassa mukana: Eläinlääkäriasema Kamu Hill’s Pet Nutrition (FI) Suomen Punaisen Ristin Oulun osasto sekä Ruokaa ja kohtaamisia -hanke


Kamu - kaikessa mukana. Tervetuloa mukaan!


#kamukävely #oulunkamu #eläinlääkäriasemakamu #hyvämieli #sproulu#ruokaajakohtaamisia


29 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu