• eläinlääkäriasemakamu

Kamu on avoinna ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti - ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen

Eläinlääkäriä nyt tarvitsevat - kiitos kun noudatatte poikkeustilan aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa. Alla päivitetyt ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen.


<3 ASIOI MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi jotta voimme tarjota aikaa sitä tarvitsevalle.


<3 SAAVU LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi minimoimme asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit. Tarvittaessa ohjaamme ylimääräiset saattajat odottamaan ulos. Eutanasiatilanteessa lemmikillä voi olla useampi saattaja mukana.


<3 ODOTA VUOROASI ULKONA. Saavuthan paikalle juuri ennen varatun ajan alkua, ei etukäteen. Näin minimoit odotusaikasi aulassa.


<3 VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET! Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden tulee ilmoittautua ensin vastaanotossamme. Silmätipat laitetaan ja kaavakkeet täytetään autossa - näin minimoidaan ihmiskontaktit ja pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.


<3 PESE KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä. Asiakkaidemme käsienpesumahdollisuus löytyy odotustilastamme.


<3 MUISTA TURVAVÄLIT 1-2 M. Huomioi suositellut 1-2 metrin turvavälit muihin ihmisiin asioidessasi Kamussa.


<3 RISKIRYHMÄÄN KUULUVAT (kroonisia tauteja sairastavat ja ikääntyneet yli 70-vuotiaat). Suosittelemme käyttämään etäasiointipalveluamme (lue lisää alta). Kerrothan asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Tarvittaessa voimme järjestää riskiryhmäläisille eläinlääkäriajan heti aamuun, jolloin klinikkamme tilat ovat puhtaat ja väljät.


<3 ETÄASIOINTI. Tarvittaessa voit tuoda lemmikin eläinlääkäriin myös niin, että luovutat lemmikin meille Kamun ulko-ovella ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Näin sinun ei välttämättä tarvitse asioida tiloissamme lainkaan. Muista mainita asiasta ajanvarauksen yhteydessä. Etäasiointipalvelu on käytettävissä kaikille asiakkaillemme.


<3 TEHOSTETTU HYGIENIA. Olemme lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia Kamussa. Desinfiointiaineita on myös asiakkaittemme käytössä.


#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä

405 katselukertaa0 kommenttia

© 2021 by Eläinlääkäriasema Kamu

Tietosuojaseloste

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon