• eläinlääkäriasemakamu

Kamu on avoinna ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti - ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen

Eläinlääkäriä nyt tarvitsevat - kiitos kun noudatatte poikkeustilan aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa. Alla päivitetyt ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen.


<3 ASIOITHAN MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi jotta voimme tarjota aikaa sitä tarvitsevalle.


<3 SAAVUTHAN LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Näin minimoimme asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit.


<3 SAAVUTHAN PAIKALLE JUURI ENNEN VARATUN AJAN ALKUA. Näin minimoit odotusaikasi aulassa. Ohjaamme tarvittaessa odottamaan vuoroasi myös ulos.


<3 VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET! Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden tulee ilmoittautua ensin vastaanotossamme. Silmätipat laitetaan ja kaavakkeet täytetään autossa - näin minimoidaan ihmiskontaktit ja pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.


<3 PESETHÄN KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä. Asiakkaiden käsienpesumahdollisuus löytyy odotustilastamme.


<3 TEHOSTETTU HYGIENIA. Olemme lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia Kamussa. Desinfiointiaineita on myös asiakkaittemme käytössä.


<3 RISKIRYHMÄÄN KUULUVAT (kroonisia tauteja sairastavat ja ikääntyneet yli 70-vuotiaat). Kerrothan asiasta ajanvarauksen yhteydessä niin voimme järjestää riskiryhmäläisille eläinlääkäriajan heti aamuun, jolloin klinikkamme tilat ovat puhtaat ja väljät.


<3 ETÄASIOINTI. Tarvittaessa voit tuoda lemmikin eläinlääkäriin myös niin, että luovutat lemmikin meille Kamun ulko-ovella ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Näin sinun ei välttämättä tarvitse asioida tiloissamme lainkaan. Muista mainita asiasta ajanvarauksen yhteydessä.
#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä

94 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu