• eläinlääkäriasemakamu

Kamu on avoinna ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti - ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen

Eläinlääkäriä nyt tarvitsevat - kiitos kun noudatatte poikkeustilan aiheuttamia toimenpiteitä eläinlääkäriin saavuttaessa. Alla ohjeet eläinlääkäriin saapumiseen.


Kamu on avoinna normaalisti ma-pe klo 7-20 ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti. Ajanvaraukset ajanvarausnumerostamme 020 1213 900 tai 24/7 osoitteessa www.oulunkamu.fi


Myös me Kamussa haluamme pysyä terveinä, että voimme hoitaa lemmikkejänne:


<3 ASIOITHAN MEILLÄ VAIN TERVEENÄ. Muistathan ilmoittaa mahdollisista peruutuksista puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi jotta voimme tarjota aikaa sitä tarvitsevalle.

<3 SAAVUTHAN LEMMIKIN KANSSA YKSIN. Näin minimoimme asiakasliikenteen ja ihmiskontaktit.

<3 SAAVUTHAN PAIKALLE JUURI ENNEN VARATUN AJAN ALKUA. Näin minimoit odotusaikasi aulassa. Ohjaamme tarvittaessa odottamaan vuoroasi myös ulos.

<3 VIRALLISET SILMÄTARKASTUKSET! Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden tulee ilmoittautua ensin vastaanotossamme. Silmätipat laitetaan ja kaavakkeet täytetään autossa - näin minimoidaan ihmiskontaktit ja pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.

<3 PESETHÄN KÄTESI. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä.

<3 TEHOSTETTU HYGIENIA. Olemme lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia Kamussa.

<3 RISKIRYHMÄÄN KUULUVAT (kroonisia tauteja sairastavat ja ikääntyneet yli 70-vuotiaat). Kerrothan asiasta ajanvarauksen yhteydessä niin voimme järjestää riskiryhmäläisille eläinlääkäriajan heti aamuun, jolloin klinikkamme tilat ovat puhtaat ja väljät.#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä

102 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu