• eläinlääkäriasemakamu

Kamu on avoinna ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti - muistathan ilmoittaa peruutuksesta

Korona (COVID-19)

Korona-aalto rantautuu myös Suomeen ja valtioneuvosto on ilmoittanut poikkeusolojen asettamisesta Suomeen. Muistattehan ilmoittaa mahdolliset ajanvarausten peruutukset nyt poikkeusoloissakin niin saamme tarjottua vapautuvan ajan sitä tarvitsevalle. Mahdolliset ajanvarausten peruutukset voi ilmoittaa meille puhelimitse tai myös sähköpostilla osoitteeseen info@oulunkamu.fi.


Kamu on avoinna normaalisti ma-pe klo 7-20 ja potilaita pystytään hoitamaan normaalisti. Ajanvaraukset ajanvarausnumerostamme 020 1213 900 tai 24/7 osoitteessa www.oulunkamu.fi


Myös me Kamussa haluamme pysyä terveinä, että voimme hoitaa lemmikkejänne jatkossakin. Hyvä hygienia vähentää tautiriskejä. Mahdollisten tartuntojen vähentämiseksi tervehdimme asiakkaitamme ilman kättelyä. Olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia klinikkatiloissamme ja lisänneet käsidesinfektiopisteitä myös asiakkaille.


MIKÄLI OMISTAJA ON SAIRASTUNUT

Mikäli omistaja on sairastunut flunssaan kiireettömiä ajanvarauksia suositellaan siirrettävän, niin kuin tehdään normaalisti omistajan sairastuessa. Mikäli olette sairastuneet ja lemmikkinne on akuutisti sairastunut, soittakaa Kamun ajanvaraukseen niin voidaan yhdessä suunnitella kuinka lemmikkinne hoidetaan.


KUINKA TOIMIN KLINIKALLA

Kamun odotusaulasta löytyy hyvin tilaa, joten valitse itsellesi oma penkki vuoroasi odottaessa. Mahdollisuuksien mukaan ohjaamme asiakkaamme suoraan toimenpidehuoneeseen. Mikäli haluat voit odottaa lemmikin kanssa autossa tai pihalla. Ja mikäli mahdollista, saavu lemmikin kanssa paikalle yksin.


VIRALLISIIN SILMÄTARKASTUKSIIN TULIJAT

Virallisiin silmätarkastuksiin tulijoiden kannattaa ilmoittautua ensin vastaanotossamme ja mikäli mahdollista laittaa silmätipat tutkittavalle koiralle autossa - näin pidetään odotusaulamme mahdollisimman tilavana.


HYVÄ HYGIENIA VÄHENTÄÄ TAUTIRISKEJÄ

Muistattehan tärkeimpänä ohjeena flunssakaudella ja Koronaviruksen kanssa: - Käsien pesu huolella saippualla ja käsidesin käyttö - Suun ja nenän suojaus kertakäyttönenäliinalla yskiessä ja aivastaessa - Yskiminen ja aivastaminen puseron hihan yläosaan, ei käsiin, jos nenäliinaa ei ole


Kamun toiminta jatkuu edelleen normaalisti. Huolehditaan yhdessä hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja pysytään terveinä ❤️#kamu #oulunkamu #eläinlääkäri #pysytäänterveinä

131 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu