• eläinlääkäriasemakamu

Eläinlääkärimme Outi Niemelä kävi jatkokouluttautumassa ESAVS kardiologian V -kurssilla

Viimeviikkojen aikana olemme päivittäneet osaamistamme useammasta suunnasta. Klinikkaeläinhoitajistamme Hanne-Mari kävi päivittämässä tietoja eläinklinikan päivittäisestä puhtaanapidosta. Oikeilla työskentelytavoilla on merkitystä potilasturvallisuuden lisäksi myös henkilökunnan työturvallisuuteen ja hyvällä aseptiikalla estetään infektioiden leviämistä.


Klinikkaeläinhoitajistamme Satu vietti yhden päivän hematologian parissa. Koulutuspäivä sisälsi oppia verestä ja veren soluista, verinäytteenotosta ja verinäytteen käsittelystä, sekä hematologian analysaattoreiden tulkintamaailmasta. Käytännöntyönä harjoiteltiin verisivelyitä klinikalla tehtävää mikroskooppityöskentelyä varten.


Eläinlääkärimme Anu Tulokas vietti viikonlopun Kuopiossa Zoetis Vet Akatemian koulutuksessa, päivittämässä tietojaan lemmikkien akuuttihoidosta.


Lemmikkien sydänsairauksiin perehtynyt eläinlääkärimme Outi Niemelä päivitti sydänosaamistaan ESAVS:in kardiologian kurssilla. Outi on nyt käynyt kaikki ESAVS:in kardiologian kurssit I-V. (ESAVS on Eurooppalainen lääkäreiden täydennyskoulutusjärjestö).


Tästä on taas hyvä jatkaa töiden tekoa <3#kamu #oulunkamu #eläinlääkäriasemakamu #jatkokoulutus

222 katselukertaa0 kommenttia
Eläinlääkäriasema Kamu