© 2020 by Eläinlääkäriasema Kamu

Tietosuojaseloste

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
AJANVARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Peruutathan käyntisi tarvittaessa viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa, jotta ehdimme tarjota aikaa sitä tarvitsevalle. Voit tehdä peruutuksen joko puhelimitse ajanvarausnumeroomme 020 1213 900 tai sähköpostitse info@oulunkamu.fi.

 

Peruuttamattomista ajanvarauksista laskutamme 40,00 €, pidemmistä ajanvarauksista/leikkauksista 50 % käynnin hinnasta.

AJANVARAUS PUHELIMITSE 020 1213 900

Ajanvarausnumeromme on avoinna aukioloaikojemme ajan, arkisin maanantai - perjantai kello 7:00 - 20:00. Käytössämme on takaisinsoittopalvelu, joka aktivoituu kun soittaessasi kuuntelet viestin, mikäli emme ehdi heti vastaamaan puheluusi. 

AJANVARAUS 24/7

Osa vapaista ajoista ja toimenpiteistä löytyy myös nettiajanvarauksestamme.

Eläinlääkäriasema Kamun nettiajanvarauspalvelussa valitse ensin "Käyntisyyryhmä" eli eläinlääkäri- tai hoitajakäynti ja sen jälkeen "Käynnin syy". Näet vapaat päivät/ajat vihreällä kalenterissa sekä kalenterin alapuolella. Valitse haluamasi päivä ja kellonaika ajanvaraukselle ”Valitse aika” -kohdasta. Täytä ajanvaraukseen omistajan ja eläimen tiedot sekä tulosyy ja tallenna varaus. Onnistuneesta varauksesta lähetetään kuittaus tekstiviestillä sekä sähköpostitse antamaasi numeroon ja osoitteeseen.

 

Jos et löydä sopivaa aikaa tai toimenpidettä, olethan yhteydessä ajanvarausnumeroomme 020 1213 900 niin etsitään aika yhdessä.

Huomioithan, että varatulla klinikka-ajalla ei välttämättä voida tehdä kaikkia toimenpiteitä ja tutkimuksia samalla kertaa. Tarvittaessa varaamme jatkotutkimuksiin/toimenpiteisiin uuden ajan.

KAMUN

AJAN-VARAUS